Kotisivu

>>

2008-02-21:

Kasvot ok, politiikassa kehittämistä

Ylen uutisten mukaan demarit haluavat uudistaa kasvojaan, mutta eivät politiikkaansa.

Pyydän, demarit: harkitkaa vielä kerran. Minusta Don Heinäluoma ei puutteistaan huolimatta ollut mikään karsea tyyppi (kts. myös Annin arvio), mutta hänen aatteensa eivät oikein innostaneet.

Pyydän: laittakaa johtoon vaikka kukkaruukku, mutta pohtikaa uudelleen vaikkapa onnellisuutta, ympäristöä, liikennettä, aikapolitiikkaa, sosiaaliturvaa, tulevaisuuden elinkeinoja ja demokratiaa. Parista ensimmäisestä on viime aikoina tullut ihan kohtalaisia retorisia askelia uuteen suuntaan. (Tulevathan ne näkymään myös budjeteista neuvotellessa?)

Tai miettikää jotain, mistä muut puolueet eivät ole sanoneet mitään. Mediaa toki kiinnostavat henkilövalinnat ja -ristiriidat, mutta kyllä toimittajat kiinnostuvat myös aidosti uusista avauksistakin ja linjanvedoista.

Pyydän: kärsivällisyyttä. Pohtiminen vie aikaa ja kannatuksen saaminen uusille ideoille vie aikaa. Mutta viime kädessä se kannattaa, sekä puolueen että hyvinvoinnin kannalta.

1 comment:

Anonymous said...

Ensi viikolla 9.-13.2.2009 vietetään EU:n uusiutuvan energian viikkoa. Koska aihe on sydäntä lähellä, postaan siitä ensi viikolla lastun pari ja haastan sinut mukaan talkoisiin!